søndag 1. mai 2011

Den Utrolige Reisen

Javel, da var guttene i Nepal og ting er sånn halvveis i orden. Etter en noe strevsom visumsøknadsprosess for Lasse, som måtte til Oslo dagen før avreise, og noen patetiske flybillettordninger fra SS(SuperSaver), stilte de naive og uskyldige opp på Sola flyplass.


Taxituren fra Heathrow til Gatwick (Han hadde skilt med                                         Mr. Lasse Jokela)


Reisen gikk i rykk og napp. De skiftet både fly og flyplasser. Etter et friskt innpust fra Lasse, tok gutta også turen til Dubai City at night. At de ble rundlurt trill rundt av en taxisjåfør, trengs ikke å nevnes. Andre ting som ikke bør nevnes er at Lasse mistet alle bankkortene sine i løpet av natten. De kom seg til slutt tilbake til flyplassen, hvor de krevde sin respektive hvile på en benk i avgangshallen.

               Karl er begeistret for alle de store fine bygningene i Dubai


Da de ankom Kathmandu neste kveld, ble de straks omringet av en sverm sultne taxisjåfører. "Shush! Go away! A friend is picking us up!", sa de så overbevisende de kunne. En venn som aldri kom på grunn av et overivrig spamfilter. Etter en svindlende dyr telefonsamtale, kom deres reddende engel Dhan og hentet dem. Han var heldigvis på et sykehus like i nærheten, fordi naboen hans hadde fått nyresvikt(og døde samme kveld...) Fra første øyeblikk ble de observante på hvor kaotisk og kafkaistisk den nepalesiske trafikken var. Dhan tok den under sine klamme armhuler, og skaffet dem husly i Narayans herberge. Narayan er btw advisor for Nepals byplanleggingsminister. Ikke nok med det, men Dhan, deres barmhjertige samaritan, tar dem med ut og spanderer middag. De går til sengs mette og lykkelige.

                    Dhan (i gult) betaler middag for gutta og Narayan



Hva har Karl og Lasse lært?

- Indisk byråkrati tar tid.
- Super Saver Suger.


Excuse me Sir, we cannot seem to find our room. It seems to have 404'd...

2 kommentarer:

  1. For et flott klisjébakgrunnsbilde! D va jammen kjekt å lesa. Glede meg t neste.

    Mabilti :)

    SvarSlett
  2. Og Karl, eg trur kanskje du må barbera deg snart.
    Mabilti.

    SvarSlett