fredag 30. desember 2011

Ekteskap av kjærleik

Som to duggfriske morgenbrød, hevet de to unge stutene seg fra den klamme soveposen. De overengasjerte amerikanerne foreviget naturligvis det magiske øyeblikket med et oppstilt gruppebilde. Ferdige med fotograferingen, satte gruppa seg på huk og spiste morgengrøt. De tok så turen opp til høyretoppen, hvor fjellene ble lange og skodda satte inn,

Så sier vesle musefar til fotturflokken sin.

Hvis alle slår retrett nå,

og kommer seg helt hjem.

Skal hele flokken snart få spise pinnebrød igjen!

Pinnebrød

Den taktiske retretten reddet både pølse og skinn i å bli vasstrukket av nedbørsmengdene. UanZ.. dette har blitt omtalt ved en tidligere anledning kom Lasse på, derfor er det plutselig strålende sol og Karl solbader den ømme kroppen sin. Da han hadde fått noen strenge restriksjoner på blottleggelse av slappe nippler grunnet bluferdige kvinner, dekket han møysommelig til fjeset. Ingen kjenta ham igjen, utenom som alteregoet 'The Inappropriate Ninja'.

Ingen mennesker ser 'The Inappropriate Ninja', de merker bare at deres sinn er besudlet med store slappe nippler.

Det korte stuntet påførte Karl sarte hud 1. grads forbrenning og han ble aldri den samme ninja.

På veien ned traff de vidvandrede menn et magisk tre. Det magiske Kumanitreet stilte dem så en mystisk gåte:


«Hvorfor utelates så mange aspekter i historiske beretninger?»

«Fordi seierherrene dikterer historien», svarer de i kor. «Det medfører enorme kvantum riktighet», bekrefter det magiske treet. «Dere får ett ønske oppfylt». Og før Karl har i det hele tatt har tenkt på Findus Fiskepinner (TM), hulker Lasse: «Jeg vil ha integriteten min tilbake». «La det skje», hvisker treet og rister på bladene. Med ett opphører 2684 ord å eksistere.

På vei ned dalen falt Lasse, med hånden på hjerte, for første gang for noei det hele tatt, nemlig noen sleipe slimete steiner. Han reiste seg opp sammen med integriteten sin og fortsatte videre med hodet hevet høyt og en lærdom rikere. Karl derimot stemte i en munter sang for den som vil høre på. Og mens dalen fylles av melodier om tapt uskyld, går turen mot en definitiv avslutning.

Tilbake i Ranikhet er det nå fullt av festglade Indere som feiret interreligiøs kjærlighet. Men før den tid fikk predatorene endelig smake kjød på tann igjen. Det hadde nå gått flere uker siden sist de smakte umami på tungen. Det kunne vært en fantastisk opplevelse, hadde det ikke vært for den generelle kvaliteten på indiske råvarer.

For å fortsette der vi slapp (en fis) (ehm LOLCATS), kom reisefølget over noe så sjeldent som et kjærlighetsbryllup der en sikh og en hindu ble forent i hellig sammensveisning. Bruden så faktisk lykkelig ut, og hadde en ring i nesen (oink, oink). [d e oksen, ikkje grisen altså, Lasse] Som i alle indisk bryllup var det vill gjestfrihet og dans til tuppen på morgenkvisten. Selv om turistene ikke hadde med seg gave til brudeparet, som visstnok var anvendt skikk, fikk de mette sin sult på markens grøde (Uten på noen måte å anerkjenne Nasjonalsosialismen). De segnet omsider om etter unevnelige utskeielser.

Dingaringaringaringa Dingaringaringaringa

Hva har Karl og Lasse lært?

- Det finnes kjærlighetsbryllup i India.

- Høyt over havet blir man solbrent fort.

- Både grisen og oksen har ring i nesen.

- Kjærleiken eier ingen grenser.

- Selv en fornuftsperson kan oppføre seg som en jente.


It's a bird...It's a snail...It's.. noooo


" What has been seen cannot be unseen."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar