tirsdag 3. mai 2011

In Chitwan, looking for Shere Khan

Tiden var kommet for at guttene måtte komme seg bort fra Kathmandus pengegriske innbyggere. De kjørte gris til jungel og safaristedet Chitwan med sjåføren de aldri husker navnet på. Den første dagen kikket de på babyelefanter og urinnvånere. Senere slo Karl seg løs på scenen i vill Tharudans. Da gutta sjekka face'ern, viste det seg at en godhjertet og ung filipinsk kvinne hadde funnet Lasses kort i Dubai.

                              Lasse vil klappe neshornbabyen


Neste dag ble de kastet ut i storjungelen, hvor de allerede etter ti min opplevde ville neshorn på kloss hold. Etter en halvtimes vandring i jungelen, kunne det høres stomping og ville dyreskrik i nærheten. Guidene ble med ett veldig på vakt og ba jungelsafaristene (Karl og Lasse) om å trekke i motsatt retning. Men da de kom ut i åpent lende, åpner jungelen seg og ut stormer en rabiat villelefant. Guidene roper "Run!", og bykser inn det skjulende høygresset. Men Karl, med sin militære erfaring, holder hodet kaldt og får knipset et par bilder av beistet, før også han la beina på nakken. Skjult av elefantgress (GRESSS!), ga elefanten opp jakten og forsvant i en annen retning. Etterpå så gutta en poisonous Black Lizard (320 HP, Poison attack, guaranteed Death within 15 min without antidote potion). De traff også på neshorn på nært hold etter god egeninnsats.

Senere hørte Karl og Lasse at elefanten nesten hadde trampet i hjel                                        noen andre turister (true story)


                                 Lvl. 64 Lizard King of Doom


Etter den strabasiøse safarien red de og badet med noen mer tamme elefanter. Bildene viser i etterkant at på naboelefanten satt to ungryper som i løpet av den 40 bilder lange photoshooten ikke tok øynene av de kjekke karene. På ettermiddagen fortsatte safarien på elefantrygg, og også her ble det observert både krokodille og neshorn. Så satte regnet inn og gutta for til sengs. Sjåføren de ikke husker navnet på står fortsatt ute og venter.

                              En god sprut forlenger livet


Hva har Karl og Lasse lært?
- Ville dyr er ville
- Stash koster lite, folk enda mindre.

4 kommentarer:

  1. Lov og pris t dåkk :) Takk for et lystbetont innslag i ein ellers grå eksamenslesing. Godt dåkk ennå e i live. Og gralla me skamklupp.
    Mabilti :)

    SvarSlett
  2. Dette er fantastisk spennende lesning! Turen er ikke halvveis enda og denne reisejournalen er allerede legendarisk! Gleder meg stort til neste oppdatering! Veldig heldige som fikk se en levende Lizard King, de er faktisk utryddningstrua og svært sky...

    SvarSlett
  3. Farlig morsomt! Lvl. 64 Lizard King of Doom, heeerligt

    SvarSlett
  4. For ikkje å glømma "elefantgress (GRESSS!)"

    SvarSlett