lørdag 7. mai 2011

Kara i Pokhara

Mørket lå enda tungt over Chitwans frodige jungel, da gutta atter en gang stod opp. Sammen med guiden Turk fòr de ut på en uhyre spennende fuglekikking. De så noen fugler og Karl var i ekstase. De åt så frokost og pakket, noe de burde gjort kvelden før, men som de ikke gjorde, siden sjåføren de ikke husker navnet på allerede hadde ventet utfor hotellet 2 dager og kunne vente en time til.

Etter nok en grisete kjøretur med mye tuting og forbikjøringer(hvor veiaggresjonen kommer fra aner ingen) nådde de byen Pokhara ved foten av Himalayen. De sjekket inn på Base Camp Resort, før de etterlot sjåføren de ikke husker navnet på uten hverken en krone eller rupi i tips.

                                 Just another forbikjøring


Den kvelden led Lasse av hjemlengsel og trengte litt ekstra oppmerksomhet. Noe Karl enset, og inviterte ham ut på candlelight dinner for to. (Ettersom strømmen var borte vekk) Hjemmet som det refereres til er ikke Lasses verdslige hjem, men han andre hjem i Japan. Og siden Kinesere og Japser bare er different wrapping, falt naturligvis valget på en kinarestaurant. Etter en kikk på kinesiske tegn, følte lasse seg straks bedre. Det ene førte til det andre, og før de visste ordet av det endre de opp på internettkafé. Her fikk de utløp for sine sosiale nettrengsler. Etter en tilfredsstillende stund på Facebook kikket Lasse seg dorskt over skulderen. Der satt kafébestyreren og var forferdelig forviten på om jentungen han chattet med hadde sett hanen hans kvelden i forveien. Om hun hadde, eller ei, forblir et mysterium, for gutta følte seg med ett svært trøtte og stupte til sengs.


                                      Romantisk middag for to

Hva har Karl og Lasse lært?

- Chitwan har et rikt fugleliv
- Det går fire biler i bredden

1 kommentar: